Mijn e-book 'Je kunt op vele manieren vruchtbaar zijn'

IMG 4887

Het lijkt zo vanzelfsprekend om moeder te worden en om een kind te krijgen. Toch lukt dat ook vaak niet. Veel vrouwen ervaren dit als een ingrijpende gebeurtenis in hun leven. Veel vrouwen worstelen met verdriet, machteloosheid en het gevoel buitengesloten te zijn. Velen ervaren het ook als een inbreuk op hun vrouw-zijn.

Voor een stiefmoeder kan dit extra ingewikkeld zijn. Jíj bent kinderloos en je partner heeft kinderen. Jij leeft met het verdriet van je onvervulde kinderwens, terwijl er kinderen van een ander in je leven zijn.

Het thema van ongewenste kinderloosheid kom ik regelmatig tegen in mijn coachingspraktijk en daarmee ook de pijn en het verdriet die ermee gepaard gaan. Zelf ben ik ook ongewenst kinderloos. Ik heb mijn verdriet kunnen transformeren, waardoor ik verder kon met mijn leven.

Dit e-book ‘Je kunt op vele manieren vruchtbaar zijn!’ heb ik speciaal geschreven voor iedere stiefmoeder die worstelt met ongewenste kinderloosheid en aan de slag wil met dit verdriet in haar leven. Ook als het al een tijdje geleden is dat je werd geconfronteerd met je ongewenste kinderloosheid, is dit e-book voor jou. 

De weg van afscheid en verlies naar vertrouwen in een nieuw begin vraagt tijd, het doorleven van emoties en introspectie. In dit e-book maak ik gebruik van een model om deze weg af te lopen.

Zelf heb ik altijd het vertrouwen gehouden dat ik een goed leven zou kunnen hebben, ook als ik geen moeder werd. Ik heb ervaren dat er vele manieren zijn om vruchtbaar te zijn. 

Dat gun ik jou ook, lieve stiefmoeder. Daarom dit boek.
Voor € 4,50 kun je het bestellen.

En dan nog dit: ik kan me goed voorstellen dat het ingewikkeld is om in je eentje bezig te zijn met de transitiecirkel. Als je daaraan behoefte hebt, kan ik met je meelopen. Dan spreek ik met je af en gaan we samen door de transitiecirkel. Mocht je daar behoefte aan hebben, mail me dan op marike@stiefmanagement.nl en ik neem contact met je op.

Deze website maakt gebruik van cookies. Privacystatement
ga verder 
Direct naar:
Contact

marike@stiefmanagement.nl
www.stiefmanagement.nl 

© Stiefmanagement 2022 ·   Algemene voorwaarden   ·   Privacystatement