verhelderen - verbinden - verdergaan

Van H tot hart en harmonie

Een bijzondere tijd van het jaar en ook een bijzondere tijd in ons leven: alles rond het Corona-virus en alle maatregelen.
Ik wens jullie fijne feestdagen. Mooie dagen gewenst rond het feest van het licht met liefdevolle ontmoetingen, warmte en echt aanwezig zijn.

Ik wens jullie toe dat jullie los kunnen laten wat nu niet kan en kijken naar wat er wél kan.

En misschien eens navoelen en nadenken met je geliefde over de letter H?! Het beeld van de hoofdletter H met de beide verticale "benen" vertegenwoordigen twee op zichzelf staande personen, jij en geliefde.

Als jullie een liefdevolle, gelijkwaardige en harmonieuze verbinding hebben samen, is de horizontale streep de brug -op hartniveau- tussen jullie samen. Om samen een mooie 'H' te maken, is het nodig dat ieder van jullie stevig staat en tevreden is met zichzelf; dat er geen verwachting is dat de ander je gelukkig moet maken, dat kun je alleen zelf. Pas dan kan op hartniveau verbinding ontstaan: jullie relatie wordt dan een welkome aanvulling en versterking van jullie individuele levens.

Ontdek je dat jullie samen niet een 'H' in balans zijn? Kijk dan eerst naar jullie individuele ontwikkeling. Waar heb je nog iets te leren? Wat wil je graag veranderen? Daarna komt je relatie aan bod. Eerst de beide 'benen' en dan pas de brug.

Delen en reageren:

Direct naar:
Contact

marike@stiefmanagement.nl
www.stiefmanagement.nl 

© Stiefmanagement 2022 ·   Algemene voorwaarden   ·   Privacystatement